dimecres, 30 de desembre del 2015

Especial llibres per a regalar: novel·la d'intriga


Don Winslow. El cártel Ed. RBA

Segona part d'un llibre anterior, "El poder del perro", aquest llibre continua la història quan un famós narcotraficant escapa de la càrcer. Darrere d'ell anirà de nou l'agent nord-americà de la DEA, Art Keller, un periple que el farà recórrer mig mon per atrapar-lo i atraparà al lector en una lectura trepidant. Un llibre recomanant per ser el recent guanyador del Premi RBA de Novel·la Negra 2015 i ser una de les pròximes adaptacions als cinemes per un dels directors més importants de la industria com és Ridley Scott.





Jhon Verdon. Controlaré tus sueños. Ed. Roca

Nova entrega de la sèrie protagonitzada pel detectiu Dave Gurney que començà amb el best-seller "Sé lo que estás pensando". En aquesta ocasió el detectiu haurà d'enfrontar-se a una sèrie d'interrogants darrere les morts de quatre persones que no es coneixien de res en circumstàncies paregudes després de visitar un misteriós hotel i consultar amb el mateix hipnoterapeuta. Una emocionant lectura que estem segur no decebrà els seus seguidors.




Juan Gómez-Jurado. Cicatriz. Ed. B

El nou fenomen de la novel·la d'intriga es diu Juan Gómez-Jurado. Després d'èxit arreplegat amb "El Paciente", l'escriptor espanyol ens presenta un argument que s'inicia en una web de contactes on Simon Sax, una ment brillant però negat per les relacions interpersonals, busca la seua mitja taronja. Allí coneix l'Irina, de la qual s'enamora, una dona marcada físicament i que amaga un secret, la qual cosa li portarà molts problemes al protagonista. Un thriller adictiu amb acció i suspens que us atraparà.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...