dimecres, 19 de novembre del 2014

Fuego blanco, de Preston y Child


Preston and Child. Fuego blanco. Ed. Círculo de Lectores / Plaza y Janés

Nova entrega de la sèrie de l'agent del FBI Aloysius Pendergast, concretament el volum 13 d'aquest peculiar personatge. Si ho heu llegit cap llibre no passa res, aquest títol és un bon començament doncs acomença la trama i l'acaba en el mateix llibre i no fa referència a massa detalls d'altres històries de la resta de llibres.
 
En aquesta ocasió comparteix protagonisme amb una jove, Corrie Swanson, que va apareixer al llibre Naturaleza muerta. Estudia Crimilogia a la universitat i, amb motiu dels estudis, està investigant un cas de la mort d'un miners menjats per un misteriós ós en el poble Roaring Fork. No trobarà precisament el camí lliure per traure a la llum uns fets que alguns al poble no volen que es recorden. Menys mal que compta amb l'ajuda inestimable del Pendergast, qui l'ha adoptat com la seua protegida. L'interés d'aquest es vora incrementat quan descobreix que aquest crim ja va interessar un gran de la literatura com va ser Arthur Conan Doyle, i que a més va ser l'origen d'un rel·lat protagonitzat pel Sherlock Holmes.
 
Només pel personatge del Pendergast ja val la pena aquesta sèrie, i aquest nou llibre té pinta de estar a l'altura de la millor escriptura del tàndem Preston-Child.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...