dimecres, 20 d’abril del 2011

Geografia literària: Londres, Stratford-Upon-Avon i Shakespeare

Celebració de l'aniversari de
Shakespeare a Stratford-Upon-Avon
Ja tenim a prop de nou la celebració  del Dia Internacional del Llibre, triat per conmemorar-lo per la coincidència de la mort de tres personatges pessats de la literatura com són Miguel de Cervantes, Shakespeare i Garcilaso de la Vega.
Li dedicarem la secció aquesta setmana a William Shakespeare (Stratford-Upon- Avon, 1564 - idem, 1616).
Si visiteu Londres, a la ciutat trobarem moltes referències a aquest personatge, començant perquè dona nom a tot tipus d'edificis, com el teatre Shakespeare Globe Theatre, a orilles del riu Tàmesis, famós perquè és una reproducció del original cremat en un incendi on el escriptor representaba les seues obres teatrals com per Hamlet, Romeo i Julieta, McBeth, Otelo, El Rey Lear, El mercader de Venecia i un llarg llistat. Segur que en la programació teatral de la capital podem vore alguna representació shakesperiana.
I si teniu ocasió visiteu el poble natal de l'escriptor, Stratford-Upon-Avon, on podem fer un tour amb guia, visitant sa casa convertida en museu i disfrutar de l'ambient conservat de l'època de Shakespeare i de moltes activitats per a l'entreteniment al voltant de la seua figura. Teniu més informació, en anglés, a la web oficial del poble si punxeu açí.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...