dimecres, 5 de maig del 2010

Enxarx@ts: http://pagina2.rtve.es

Tots els diumenges a les 20:30 de la nit, en la 2 de Televisió Espanyola, tenim una cita amb el magacine Página 2 dedicat a la literatura. Un programa fresc i dinàmic que s'ocupa de tot allò que envolta al llibre i la lectura. Ens presenta novetats editorials, recomana llibres, entrevista a escriptors i parla dels llibres que estàn de plena actualitat, entre allò més interessant per als lectors. Està presentat i dirigit pel periodista Óscar López, amb molta experiència amb programes sobre llibres, tant a la ràdio com a la televisió, i especialista també en cinema, per això no s'oblida de l'estreta rel·lació entre cinema i literatura.
Però parlar de literatura és anar més enllà i no es deixa al tinter programes dedicats al còmic, el teatre o la poesia.
Un programa innovador que vol ajudar a fomentar la lectura amb bones maneres i millors continguts. I si voleu dir la vostra sobre el programa o les cuestions proposades, deixeu-se vore pel blog del programa on el periodista i presentador deixa les seues reflexions sobre qüestions literàries.
Us deixem una entrevista al presentador i humorista català, Andreu Buenafuente, en aquest programa, al qual li pregunten sobre la seua afició lectora. Esperem que us agradi!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...