dimecres, 3 de febrer del 2010

Los crímenes de Ardeshir Villa, de Kalpana Swaminathan

Kalpana Swaminathan. Los crímenes de Ardeshir Villa. Ed. Siruela

La protagonista del llibre, una xica jove i aspirant a escriptora, "hereda" a la seua tia, de seixanta tres anys, amb qui es muda a viure. Prompte s'assabenta per un policia que Lalli, com es coneguda, que va ser policia i molt bona. Encara que està jubilada col·labora investigant casos d'assassinat sense resoldre que han arribat a un punt mort. Últim recurs, com possa a l'última pàgina de tot arxiu d'Homicidis, referint-se a ella.
Ara es troben a una festa en la mansió Ardeshir Villa, alhora que altres personatges famosos de la vida social: un escriptor de best-seller, una model amb el cor trencat, una feminista amb un passat dramàtic, una mestressa de casa amb un passat sòrdid, un empresari amb un desmesurat amor pels caballs, entre altres. Tots amb un secret a les seues vides. Lalli possarà les seues dots detestivesques a treballar quan entre el menjar cuinat apareguen restos d'una persona morta...
Una lectura de suspens, de fàcil lectura, ben estructurada al voltant del final on el roí es desenmascarat després de seguir totes les pistes. Podeu tastar un fragment punxant açí. Segur que us enganxa la curiositat per saber-ne més de la intuitiva Lalli.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...