dimecres, 10 de febrer de 2010

Cinema y literatura: Alicia en el país de las maravillasTim Burton segur que ens sorprendrà amb la seua nova pel·lícula basada en el clàssic de Lewis Carroll, Alicia en el país de las maravillas.
El cineasta li transmet el seu estil tant particular a la nova versió que se estrena el 5 de març al nostre país. Produït per Walt Disney, està feta en format 3-D i està dirigida per a tots els públics.

Johnny Depp, Anne Hathaway, Michael Sheen, Stephen Fry, Christopher Lee, són alguns dels actors que participen a la pel·lícula.

Las aventuras de Alicia en el país de las maravillas fou editat en 1865 i és una sàtira de personatges i de la societat de l'època. Ens conta com una xiqueta, seguint a un conillet blanc entra en un món fantàstic on viuen sorprenents personatges, els quals s'ha fet tant coneguts com la mateixa obra: el barretaire, el gat que parla o la reina de cors. Un títol conegut per xiquets, joves i adults, del qual s'han fet moltes versions i adaptacions a tot tipus de format. I ara, ja en tenim una més al cinema.

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...