dimecres, 19 de maig del 2010

Forjar dragones

John Howe. Forjar dragones. Inspiraciones, acercamientos y técnicas para dibujar y pintar dragones. Ed. Timun Mas
*
Aquest és un llibre que va més enllà de la tècnica per a pintar dracs perquè, com podem llegir al títol, inclou inspiració i ens apropa al món d'aquest animal fantàstic, tal volta per descobrir la nostra motivació a l'hora de dibuixar-lo.
Així, compta amb una extensa introducció sobre les diferents formes que adopta a la mitologia i ens fa un poquet d'història sobre la seua aparició ja a Egipte o els sumeris. Sense oblidar aquells representats a la literatura o la religió, com el drac del nostre Sant Jordi. Una amplia descripció de tipologia de dracs que comparteix les pàgines amb explicacions, técniques, consells i moltes il·lustracions, esbosos i dibuixos fets pel mateix autor, un dibuixant professional.
John Howe és un reconegut il·lustrador canadenc de llibres i pel·lícules, conegut sobre tot per la seua participació a la darrera adaptació per al cinema de la trilogia del Senyor dels Anells de Tolkien, i és un referent per als amants a la fantasia. Podeu conèixer millor la seua obra visitant la web que té en Internet amb una extensa base de dades amb part dels seus dibuixos.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...