dimecres, 31 de març del 2010

El tiempo entre costuras, de María Dueñas Vinuesa

María Dueñas Vinuesa. El tiempo entre costuras. Ed. Temas de Hoy

L'èxit de vendes i les bones crítiques precedeixen la primera novel·la de María Dueñas, profesora de filologia anglesa a la Universitat de Murcia.
I segons llegim els comentaris dels mateixos lectors, molta gent s'ha sentit identificada amb la trama i els escenaris històrics on es desarrolla. També influeix que està ben escrita, amb un ritme àgil i amb un personatge principal que conecta amb el lector o lectora. Perquè no és un lectura exclusivament femenina. Qualsevol que s'aprope a les seues pàgines podrà trobar allò del seu gust perquè té de tot: el suspens i l'emoció de l'espionatge, amor, trama política amb destacats personatges de l'època i l'ambient de les ciutats que recorre durant aquell temps.
En temps de la Guerra Civil Espanyola i la Segona Guerra Mundial, Sira Quiroga, una jove modista, es abandonada pel seu nòvio a Tànger (Marroc). Sola, sense diners i en una ciutat que no és la seua, gràcies a la seua professió i alguna ajuda de coneguts, munta un selecte taller de costura. A través d'ell pendrà contacte amb personatges destacats de l'esfera política i serà animada pels serveis secrets a jugar el seu paper a la història.
Us recomanem que li feu una ullada al blog que l'autora té sobre el llibre, al qual mostra fotografíes antigues de les ciutats on es desarrolla la novel·la i fotos dels personatges que existiren de veritat. Molt curiós.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...