dimecres, 7 de desembre del 2016

Recomanacions Nadal 2016: llibres de 2 a 6 anys (III)


Raúl Nieto Guridi. Pasen y vean. Cuaderno de imaginar. Ed. Tres tigres tristes

Una proposta diferent perquè el xiquet experimente amb el dibuix i la pintura. Aquest llibre invita a crear i desenvolupar la creativitat, sempre amb l'objectiu que passar-ho d'allò més bé. I en bona companyia...



Aurora Rúa / Guridi. Álvaro Saltarín. Ed. La Guarida

Álvaro és molt inquiet i li encanta saltar tot el temps, la qual cosa estressa els seus pares. Un dia arriba una fira al seu barri i Álvar comprovarà allò alt que és capaç d'arribar.




Marisa López Soria / Emilio Urberuaga. El gigante. Ed. Kókinos

Un "gegant" ha anat a la Xina a buscar a Mei i li ha fet un regal. Encara que ella no es refia ni d'ell ni de la seua dona. Un conte sobre l'adopció des del punt de vista de la xiqueta que arriba a un nou llar desconegut. Com se sentirà?



Steve Antony. La rabieta de Julieta. Ed. NubeOcho

Qui podria imaginar que un plàtan provocaria un drama tan gran? Julieta no pot controlar la seua rebequeria. Un llibre amb humor per compartir amb els menuts sobre allò que pot enfadar-los.



Anna Canyelles / Roser Calafell. Los Reyes Magos. Ed. La Galera

L'arribada dels Reis Mags ompli d'il·lusió la vida dels menuts perquè porten molts regals. Però, com s'ho fan els tres Reis per repartir tant de regal? Aquest conte explica com es preparen per a aquest gran dia, sense poder evitar uns quants problemes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...