dimecres, 7 de desembre del 2016

Recomanacions Nadal 2016: llibres de 2 a 6 anys (IV)


Masanobu Sato. ¿Y mi sombrero? Ed. Pastel de Luna

Atenció! Un estrany animal ha perdut el seu barret. L'ajudes a trobar-lo? Una original proposta lectora de busca i troba, ple de detalls, convertit en un joc divertit per als menuts que hauran de descobrir el barret amagat en cadascun dels paisatges il·lustrats del llibre.





Sam Winston / Oliver Jeffers. La niña de los libros. Ed. Andada

Dos amiguets comparteixen històries i lectures en una invitació a la lectura de contes clàssics per viatjar amb la imaginació entre fades, castells i molta fantasia. Un àlbum il·lustrat que fa un homenatge a la literatura infantil de tots els temps.





Julia Donaldson / Alex Scheffler. ¡Cómo mola tu escoba! Ed. Bruño

Una bruixa vola sobre la seua escombra la mar de contenta, però durant el viatge anirà perdent diferents objectes per culpa del vent. Mentre els busca, coneixerà diferents animals que li demanaran pujar a eixa escombra tan bonica i l'ajudaran quan troben un xicotet problema...





Marta Cunill. Mi superabuela. Ed. Beascoa

Com és una super iaia? En aquest conte descobrirem tots els poders que té: és capaç de tele transportar a qualsevol persona a altres mons, curar les ferides, arreglar els desastres que pareixen irreparables... Tot això contat a través de la mirada de la seua néta.





James Flora. Un canguro por Navidad. Ed. Lata de Sal

El dia de Nadal arriba un paquet a casa de Catalina amb un regal molt sorprenent al seu interior: un cangur! Catalina el trau a passejar tota contenta per la ciutat però l'animalet prompte comença a fer de les seues.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...