dimecres, 8 de juny del 2016

Un cuento oscuro, de Naomi Novik


Naomi Novik. Un cuento oscuro. Ed. Círculo de Lectores


Agnieszka és una jove de disset anys que viu en un poble d'un Regne inventat, filla del llenyador.  Ella enfila el seu destí quan per sorpresa El Dragón, un poderós mag que viu en una torre a prop, la tria per endur-se-la amb ell, una tradició que es repeteix cada deu anys. El Dragón s'encarrega que el Bosc, una entitat maligna que tracta d'apropiar-se de les terres i destruir les persones que hi viuen, no avance.
Agnieszka és un poc desastre, no fa res però acaba el dia bruta i desastrada, una característica que més endavant tindrà la seua raó de ser, com descobrirà el lector i la mateixa protagonista. Però Agnieszka, qui és feliç amb la seua família, el dia que ha d'abandonar la seua llar enfronta el repte en el qual es trobarà descobrint que té magia dins d'ella. Diversos fets i esdeveniments que tenen lloc en la capital del Regne, farà que viatge a la Cort i s'implique en una conspiració d'un altre mag poderós, al qual haurà d'enfrontar. Aquest fet trau a la llum la història relacionada amb el bosc i la maledicció que l'acompanya.

Una novel·la de fantasia, ambientada en terres amb tints medievals, on per sort trobarem molta màgia i misteri, una lectura amb prou acció i un ritme narratiu àgil amb un argument que t'enganxa des de la primera pàgina.  Un llibre que no podem deixar de recomanar si sou aficionats al gènere o si desperta la vostra curiositat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...