dimecres, 1 de juny del 2016

El samurái de Sevilla, de John J. Healey

John J. Healey. El samurái de Sevilla. Ed. La Esfera de los Libros

A principis del segle XVII va arribar al Port de San Lúcar de Barrameda, Sevilla, un vaixell amb una tripulació prou peculiar: guerrers samurais del Japó. En companyia d'un religiós espanyol i aconsellats per aquest, la delegació japonesa viatja amb la intenció de conéixer Espanya i tal volta convertir-se en socis comercials. Entre ells destaca un jove samurai, Shiro, fill bastard d'un important guerrer i cap al Japó. A través de la seua mirada i interpretació, llegim sobre la societat espanyola en aquell temps i les marcades diferències culturals i socials, sobretot quan s'enamora d'una jove noble sevillana. 

L'historiador nord-americà John J. Healey s'ha basat en la documentació sobre la visita real dels primers japonesos a Espanya, per a novel·lar les aventures del jove Shiro a Sevilla, amb una fidel recreació de l'època i els personatges històrics. 

Des de la biblioteca us la recomanem, encara que no sigau lector del gènere històric, Healey aconsegueix que siga com viatjar en el temps, amb l'atractiu de la cultura japonesa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...