dimecres, 4 de novembre del 2015

El nostre món és aigua

Beatrice Hollyer. El nostre món es aigua. Ed. Intermón Oxfam

El 75% del planeta Terra és aigua, un recurs imprescindible per a la vida de tots els éssers vius que la poblen, entre ells l'ésser humà. Al món desenvolupat sempre que obrim l'aixeta ja està, cau i no pensem en el seu valor. La tenim a l'abast per a qualsevol ús perquè la puguem necessitar. Però no és el cas a altres països menys desenvolupats. En molts casos tenen que anar lluny i caminant per aconseguir-la, no hi ha aigua corrent o, malauradament, ni tan sols és potable i causa malalties fatals.

Intermón Oxfam és una ONG que lluita pels més desfavorits, per eliminar la desigualtat al món i ajudar en tot allò que millore la vida de la gent que no té fàcil per accedir als recursos bàsics, com és l'aigua potable. Aquest llibre compara la vida quotidiana de sis xiquets a diferents països - Estats Units, Perú, Mauritània, Tadjikistan, Etiòpia i Bangladesh - mostrant com fan servir l'aigua.

Un testimoni real i un bon exemple de l'important que és l'aigua per a la vida i perquè hem d'ensenyar els xiquets a no desaprofitar-la.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...