dimecres, 6 de maig del 2015

Enxarxats: GeneraciónApps, web d'aplicacions infantils



Amb el boom de les tablets i telèfons intel·ligents o smartphones, s'obri un munt de possibilitats amb la descàrrega d'aplicacions per a qualsevol tasca, també al plànol de la lectura. Per això, hui us recomanem que li feu un ull a una web molt completa dedicada exclusivament a la recomanació d'aplicacions infantils per a tot tipus de sistemes (Kindle Fire, Android, IOS, Windows phone): GENERACIÓNAPPS

En concret ens interessa, dins que l'apartat "Educativas" l'article sobre Apps literàries, en realitat contes inventats o basats en contes en paper, la lectura dels quals va més enllà enriquits amb les noves possibilitats que permeten les noves tecnologies, i a un preu molt assequible.


EL VIAJE DE ALVIN: acompanyem un granger, Alvin, en un viatge de 400 km. muntat en la seua segadora per trobar-se amb el seu germà.

GOOD NIGHT DADAS: un conte per superar la por a l'obscuritat.

LOS TRES CERDITOS: basat en el conte clàssic invita al xiquet a participar i ajudar als tres porquets contra el llop.

VEO, VEO UNA TARDE EN EL PARQUE: traducció del conte en paper del mateix títol però permet interactuar i participar en diferents parts de la història.

GATO SIN COLA: un conte contat de forma original, trenca amb la lectura tradicional de dreta a esquerra gràcies a la versatilitat d'aquesta nova tecnologia.

1000 AVENTURAS: llibre-joc per acompanyar els seus protagonistes en les seues aventures.

LA LIEBRE Y LA TORTUGA:  basat en el conte clàssic que utilitza la realitat augmentada i amb escenaris 3D

HAT MONKEY: ajudem al mico protagonista a fer les seues tasques quotidianes. Un conte fet per l'il·lustrador Chris Haughton.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...