Coia Valls. La cocinera. Ed. B

En la cuina dels seus avis Constança desenvolupa el seu do a partir dels coneixements i les receptes que li va ensenyar el chef Antoine. Més endavant li farà possible conèixer a Pierre Briet, un famós cuiner francés a la ciutat. A través d'ell es retrobarà amb el virrey, amb qui té un compte pendent.
Entremig es creua amb altres personatges de diferents classes socials i assistirà als aconteciments històrics que afecten Barcelona.
Una lectura que evoca olors i sabors de les receptes, els quals adereçen la vida de Constança a Barcelona, mentre va recordant, en capítols alterns, la seua infantessa a Lima. Al mateix temps apropa el lector el món gastronómic en aquest segle i transmet a través de Constança les dificultats que trobaven les dones que hi volíen accedir.
En resum, un llibre que no decebrà a qui s'aprope a les seues pàgines.
En resum, un llibre que no decebrà a qui s'aprope a les seues pàgines.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada