dimecres, 31 d’octubre del 2012

Micro

Michael Crichton. Micro. Ed. Plaza y Janés

Micro és la novel·la pòstuma de l'escriptor nord-americà mort el 2008, conegut per molts dels seus llibres, però sobre tot per ser l'autor del llibre que va donar peu a les pel·lícules de Parque Jurásico.
Com que aquesta novel·la va quedar sense acabar, ha comptat per això amb la col·laboració del també escriptor Richard Preston, que a nosaltres ens encanta pels seus llibres de l'agent del FBI, Pendergast.
I hem de dir que Preston ha complit la missió amb èxit, ha enllaçat perfectament amb el to narratiu de Crichton i ha sabut també tractar el tema científic per a tot tipus de lector, a més de donar-li el toc misteriós i d'intriga dels seus llibres dedicats a aquest tema.
Trobareu un argument que gira en torn a un projecte científic però que es vora influenciat per les lluites de poder i els diners. Una gran empresa contractarà a set científics acabats de graduar per treballar a un gran laboratori en Hawai en un gran projecte rel·lacionat amb la microbiologia. Però, com passa normalment a la natura, no podràn controlar els esdeveniments que els espera en un entorn hostil i imprevisible.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...