dimecres, 16 de febrer del 2011

El jardín olvidado, de Kate Morton

Kate Morton. El jardín olvidado. Ed. Suma de Letras

A punt d'esclatar la Primera Guerra Mundial, la novel·la ens situa en un vaixell que es dirigeix a Australia i al qual viatja una xiqueta sola, per raons desconegudes, de nom Nell O'Connor. 21 anys després, per a la seua sorpresa, Nell s'assabenta que és adoptada i decideix esbrinar més sobre la seua autèntica família. Al moment present la narradora serà la seua néta, Cassandra, qui rebrà una inesperada herència de la Gran Bretanya, país natal de la seua iaia Nell. Allí, a Cornualles, hi ha una casa amb una jardí misteriós que Cassandra visitarà i anirà desvelant tot allò que va descobrint de les seues arrels familiars, entre elles el perquè del viatje de la xicoteta Nell al vaixell del primer capítol.
Una història amb misteri, intriga, històries familiars i escrita sense artificis, amb un argument ben embastat que fa que la lectura siga àgil i entretinguda. Comprobeu-lo llegint les primeres pàgines de la novel·la punxant açí.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tenemos un Facebook y un Twitter dedicado a la novela y a la autora donde damos cumplida cuenta de informaciones sobre el libro y Kate Morton. Además, sorteamos a menudo cosas. Ahora mismo 5 novelas + 5 cuadernos de notas con el diseño del libro. En breve también la posibilidad de conocer a la autora. Entra en Facebook
http://www.facebook.com/pages/El-jard%C3%ADn-olvidado-de-Kate-Morton/147473601956418?sk=app_112078882147346
Twitter
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fjardinolvidado&h=4b3cb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...