dimecres, 25 de març del 2009

Enxarxats: lectores electrónicos

El futur del llibre ja és açí, o això pensen els components d'aquest particular club a Internet, los lectores electrónicos o e-readers en espanyol. Resulta una molt bona font per conèixer en quin punt estem en aquest tema al nostre país doncs pareix que ja hi ha al mercat europeu uns quants dispositius a l'abast dels interessats i molta gent llegint en aquest format.

En aquest web, de les poques que trobareu en espanyol, trobarem molta informació referent a dispositius, formats de descarrega, descarrega de llibres, enllaços rel·lacionats, notícies i foros on compartir la vostra experiència o dubtes amb altres usuaris.

Si no teniu molt clar en què consisteix la lectura electrònica llegiu l'explicació que fan de la nova tecnologia que permet llegir els ebooks i totes les ventajes que té. I si ja esteu decidits per aquest opció, no deixeu de visitar l'apartat on comparen diversos dispositius, així com on comprar-los en Espanya i en Internet.
Allò principal que s'argumenta al seu favor és disposar de molt títols en un mateix dispositiu però encara queden alguns dubtes, com per exemple la disponibilitat de novetats literaries o l'inconvenient de la conversió dels diversos formats que existeixen segons el dispositiu que tingam. Què penseu vosaltres? Us convenç?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...