dimecres, 14 de gener del 2009

Enxarxats: Club de lectura de Socovos

Socovos és una xicoteta població de la província d'Albacete. La seua biblioteca municipal acull un club de lectura per adults, les lectures del qual podem seguir a través d'Internet. El club de lectura de Socovos ha llegit i comentat ja llibres tant coneguts com El perfume de Patrick Süskind, Notícia de un secuestro, de García Márquez, El niño con el pijama de rayas, i molts més. Funciona des de març de 2007 i ja s'ha llegit i comentat un bon grapat de llibres! També comenten aconteciments i notícies rel·lacionades amb el mon del llibre.
Un dels moderadors és Darabuc, escriptor i traductor, que té varios blogs sobre literatura infantil i juvenil, en castellà i català, i sobre el que ja vam parlar al nostre blog.
Els clubs de lectura són una bona forma de fomentar la lectura i, a més, passar una bona estona. L'iniciativa de compartir-ho amb tots a través de la xarxa ajuda a ampliar la seua influència i enganxar a gent que no pot assistir però vol participar amb els seus comentaris i fer amics. Inclou un interessant apartat d'enllaços a altres clubs de lectura que podeu seguir en la web.
Si us agrada la lectura i, encara que voldrieu, no teniu temps d'apuntar-se a cap club de lectura, aquesta és una bona opció. Animeu-vos, Internet és un gran club per a tots els lectors.

2 comentaris:

Darabuc ha dit...

Gràcies per l'eco. N'estem molt contents, s'ha consolidat força bé i el diàleg sempre és engrescador.

Sàlvia ha dit...

Tot es començar, obrir camins... una vegada s'escomença ja no es pot parar. Jo ho comprovo, dia a dia, amb els lectors de la biblioteca.

Felicita a tots els integrants del club.

Besadetes, Gonzalo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...