dilluns, 15 de desembre del 2008

Llibres per als pares

Ei, que els pares també han d'escriure la seu carta als Reis! Com que segur s'ha portat molt bé els recomanarem uns llibres fantàstics per a que els demanen. Des de la Biblioteca de Cocentaina els animen a compartir una estona de lectura amb els seus fills.


Una escuela como la mía (Ed. Blume) ens ensenya a xiquets de diferents parts del món i com es la seua escola. Podem aprofitar per explicar als nostres fills com era el col·le quan nosaltres anavem i parlar de la diversitat de cultures al món.











Ni sí ni no. Un libro para entender los contrarios del pensamiento (Editorial SM), és un llibre sobre qüestions filosòfiques i ens ajudarà a explicar als xiquets (i no tan xiquets) sobre els contraris del pensament: ment oposada a cos, infinit oposat a finit,... Així fins a dotze parelles de contraris, per a fer-nos pensar...


Baby (editorial Libros Cúpula) és un meravellós viatge durant els dos primers anys de la vida d'un bebé i ens permet conèixer els procesos que ens fa únics. Analitza el comportament dels bebés, els sentiments que experimenten, l'evolució del seu aprenentatge, les rel.lacions amb l'entorn i el creixement del seu cos. Escrit per un expert en la matèria, Desmond Morris és un expert del comportament animal i humà, donarà respostes als futurs pares o a qualsevol interesat.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...