dijous, 11 de desembre del 2008

Exposició de llibres infantils i juvenils en la Biblioteca de Cocentaina




Un any més la Biblioteca de Cocentaina ha realitzat una Exposició de Llibres Infantils i Juvenils per a que grans i menuts pugau visitar-nos i fer-se una bona tria de llibres a l'hora de demanar-se'n al Pare Noel i al tres Reis Mags. Hi ha llibres per a menudets i joves, de 2 a 18 anys, per a pares, llibres de poesia infantil i juvenil, llibres sobre Nadal. Hi ha més de 600 títols diferents, tots seleccionats, per a que pugau escollir els que més us agraden (tasca difícil, per què tots són super-xulos). Estan els llibres de la Guia de Lectura de Nadal 2008 i molts més. Cal veure'ls per adonar-se'n de la gran varietat, qualitat i originalitat dels llibres infantils i juvenils que hem triat. Com diuen els xiquets i els pares i mestres que ja ens han visitat, "Me los pido todos".

Si viviu o treballeu pels voltants de Cocentaina ens agradaria molt que ens visitareu. L'exposició està a la seu de la Biblioteca de Cocentaina (Palau Comtal, s/n. 965590869 ), des del dia 9 fins al 20 de desembre, i el seu horari és:

Dilluns a divendres: 9:30 a 13:30 hores i de 16:30 a 20:00 hores

Dissabte: 10:00 a 13:00 hores

Ens encantaria rebre-vos!

Aprofitem per a recordar-vos que tenint el carnet de la Biblioteca de Cocentaina, o de qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana, i presentant-lo en determinades llibreries us faran un descompte a l'hora de comprar. Podeu consultar el llistat de llibreries punxant ací.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...