dimecres, 28 de desembre del 2016

Recomanacions Nadal 2016: llibres per a adults (I)


 Joyce Carol Oates. Rey de Picas. Ed. Alfaguara

Andrew J. Rush ho té tot a la vida: escriptor d'èxit de novel·les policíaques, amb la família perfecta i una persona respectada i admirada en la població on viu. Però darrere d'aquesta fatxada Andrew amaga altra personalitat que es veu reflectida en una classe de novel·les violentes i esgarrifoses, les quals publica amb el pseudònim de Rey de Picas. Quan la seua filla descobreix un d'aquests llibres, el secret d'Andrew eixirà a la llum i el Rey de Picas prendrà el protagonisme en la vida d'Andrew, amb inquietants conseqüències.





Sam Wilson. Zodiac. Ed. Destino

En una societat de ficció on la vida de les persones població està condicionada pel signe del zodíac al qual pertany, es produeix el brutal assassinat del cap de policia d'una població. Jerome Burton serà el detectiu encarregat de descobrir el culpable, amb l'ajuda d'una astròloga. Però abans haurà de trobar a una jove, testimoni de l'assassinat i que ha desaparegut sense deixar rastre. Una novel·la amb una original posada en escena on el destí dels personatges està marcat a les estrelles.






Andrea Camilleri. El caso Santamaría. Ed. Destino

Mauro Asante treballa per a una empresa revisant l'activitat i els comptes dels bancs italians. Quan l'encarreguen un informe sobre el banc Santamaría comencen a passar-li tots tipus de fets casuals, o no tant, els quals comencen a afectar la seua reputació professional. Apareixerà en escena una atractiva jove, qui també complicarà prou la vida de Mauro. Camilleri tracta la corrupció del poder polític i econòmic en aquesta la seua última novel·la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...