dimecres, 21 de desembre del 2016

Recomanacions Nadal 2016: llibres de 12 a 14 anys


Patrick Ness. Un monstruo viene a verme. Ed. Nube de Tinta


Novel·la fantàstica, s'ha convertit en un èxit entre joves i adults. Conor és un xiquet de tretze anys qui passa per una difícil situació familiar.  En la seua ajuda se li apareix un monstre, un gegant que l'ajudarà a acceptar la pèrdua de la seua mare malalta. En aquest 2016 va tindre la seua adaptació als cinemes, una pel·lícula dirigida pel cineasta espanyol Juan Antonio Bayona, amb molt bona acollida per part del públic.




José Ignacio Valenzuela / Patricia Betteo. Mi abuela, la loca. Ed. Birabiro


Vicent ha d'anar a viure a casa de la seua àvia, una dona peculiar i estrambòtica que no es comporta com ell espera. Una de les coses que aprendrà amb ella és el gust per la lectura i l'escriptura de poesia. El xiquet acabarà contagiat de l'entusiasme de l'àvia, a qui estimarà cada volta més. Una lectura divertida i emotiva sobre l'amor per la literatura.



 Michael Ende. Momo. Ed. Alfaguara

Nova reedició d'aquest títol juvenil publicat el 1973, una lectura atemporal que no perd actualitat. Momo és una xiqueta amb un do especial, capaç de transmetre la felicitat a la gent. Però això canviarà quan arriben els homes de gris, els quals convencen a tots que allò millor és estalviar el temps per gastar-lo més endavant. A partir d'aleshores ningú no té temps per fer res, i menys jugar amb els xiquets. Momo, amb l'ajuda de la seua tortuga Casiopea i el mestre Hora, s'enfrontarà als lladres del temps perquè la gent torne a viure. Una lectura sobre l'amistat, la importància dels llaços familiars, la imaginació i, sobretot, el plaer de gaudir de les coses senzilles.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...