dimecres, 11 de novembre de 2015

Enxarxats: El Observatorio de la Lectura y del Libro


L'Observatori de la Lectura i el Llibre és un òrgan administratiu adscrit al Ministeri d'Educació, Cultura i Esport i depén de la Direcció General de Política e Industries Culturals i del Llibre. Segons la web oficial la seua funció és analitzar tot allò que implica al sector del llibre amb l'objectiu de planificar polítiques posteriors i mesures pel suport a tots els nivells. Les noves tecnologies prenen un protagonisme especial per aquesta institució doncs des de fa poc el seu lligam amb el món del llibre és molt estreta, la qual cosa fa necessari seguir la seua evolució i assolir els canvis  que suposaran pel sector del llibre, inclòs el món bibliotecari.

A la seua pàgina web podeu seguir tota l'actualitat sobre l'actuació al seu àmbit de les lletres, el llibre i les biblioteques, junt amb premis, informes o jornades que es puguen organitzar sobre el tema. Com a servei d'informació proporciona un llistat de recursos i l'accés al seu Centre de Documentació.
Podeu seguir també la seua activitat i propostes a les principals xarxes socials o contactar per correu electrònic. 

De visita imprescindible si voleu estar assabentats d'allò que es cou en el món del llibre al nostre país.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...