dimecres, 12 de juny de 2013

Enxarxats: la Biblioteca de Cocentaina, Pinterest i la lecturaLa xarxa social Pinterest és un gran aparador que ens permet a cop d'ull vislumbrar els elements que s'agrupen baix un determinat tema. Això per a les biblioteques és molt útil, doncs les portades de llibres sempre criden l'atenció sobre els seus continguts i Pinterest facilitat molt la seua difusió. 
 
És el cas de la Biblioteca de Cocentaina, que si encara no ho sabeu té perfil a Pinterest. En concret en té tres taulells que ens interessen per a aquest entrada i que comparteixen el tema de la lectura desde tres perspectives:Llibres sobre la lectura: obres de no ficció, d'informació, assajos i dissertacions al voltant del tema dels llibres i la lectura.


Novel·les sobre la lectura: obres de ficció, literatura de qualsevol gènere (intriga, romàntics, contemporàni, històric) on els llibres estàn molt presents, en la narració, el context o en la vida dels personatges.


Família i foment lector: llibres plens de consells i fòrmules per apropar la lectura als més menuts en l'àmbit familiar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...