dimecres, 5 d’abril del 2017

De la pantalla al papel: novelas Wattpad




Wattpad és una plataforma de lectura i, al mateix temps, un lector de llibres al vostre dispositiu mòbil. Disposa de més de 100.000 llibres, això sí, juntament d'escriptors i aficionats, aquests últims creadors de fanfics o relats propis. És gratuït, només cal registrar-se mitjançant els perfils de facebook o google, o donar-se d'alta amb un correu i una contrasenya i posar el nom de perfil que decidiu.

Una volta registrats podem investigar per gènere, decidir mirar aquells que tenen més lectures, passejar per les diferents opcions i propostes que trobareu. Podeu afegir llibres a la vostra biblioteca o crear llistats de lectura personalitzats.

Wattpad convoca tots els anys els Premis Wattys, decidits pels lectors de la plataforma, els quals podeu buscar pels relats guanyadors. Alguns dels premis o aquells relats que han tingut més èxit tal volta no els trobareu sencers, perquè les editorials han comprat els drets i s'han publicat en paper. 
Exemples d'això, a banda de la famosa sèrie "After" d'Anna Todd, aquest mes d'abril l'editorial espanyola Oz ha publicat "¿Quién mató a Alex?", de Janeth G.S., Premi Wattys 2015, del gènere d'intriga paranormal i adreçat als lectors juvenils.  



A la fi, un lloc a internet multiusos des del punt de vista literari, doncs serveix de promoció a futurs escriptors o donar a conéixer noves publicacions dels que ja han publicat, però, per sobre de tot, un lloc on la lectura no té límits. Ja el coneixieu? Quina és la vostra experiència?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...