dimecres, 8 de febrer del 2017

Enxarxats: Romántica, no rosa



Estant tan a prop el dia de Sant Valentí, i pensant en els i les lectores de novel·la romàntica, o aquells que vulguen apropar-se a ella, encara que siga un títol, us recomanem que li doneu una ullada al blog Romántica, no rosa

La seua autora es diu Bona Caballero a Internet i, com es presenta ella mateixa, és una devora-llibres, llig tot tipus de gènere, i a qui agrada molt la novel·la romàntica. Té la sort de llegir igual en anglés i castellà, la qual cosa permet que coneixem també allò que va publicant-se a l'estranger d'aquest gènere. 

El seu objectiu és llegir aquelles novel·les millor considerades per les lectores o de diferents enquestes de web referents romàntiques estrangeres, a més d'aquelles de preferència personal, i deixar la seua opinió. Hem de dir que no es mossega la llengua i deixa la seua impressió, encara que no siga favorable. 

En totes les ressenyes proporciona dades d'edició, si està publicat al nostre país, enllaços a altres opinions i si ha el llibre ha rebut algun premi. Després de quatre anys d'ençà que va començar, trobareu un bon grapat d'autores, des de les més antigues a les més actuals, i tot tipus de subgèneres dins de la romàntica, com la paranormal, LGTB, steampunk, històrica i contemporània. 

Un lloc a internet si us agrada llegir novel·la romàntica, per anar seguint les seues recomanacions i pensaments al voltant del gènere.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...