dimecres, 13 d’abril del 2016

Croatoan, de José Carlos Somoza


José Carlos Somoza. Croatoan. Ed. Stella Maris

La misteriosa desaparició d'una colònia britànica en l'illa de Roanocke, front a les costes de Carolina del Nord (Estats Units) al segle XVI,  és el punt de partida d'aquesta nova novel·la de l'escriptor José Carlos Somoza. La comunitat, formada per cent divuit persones, no va deixar rastre, només es trobà una inscripció amb la paraula Croatoan.

A la novel·la, al temps actual, comencen en tot el món a succeir fets estranys, com l'aparició de cadàvers d'animals, desaparició i comportament anormal de persones, els quals acaben en matances injustificades i es converteix en una espiral de mort i assassinats sense fi. Carmela Garcés, ex policia i experta en comportament animal, investigarà els fets i anirà darrere la pista que li ha deixat un antic cap, Carlos Mendel, que es va suïcidar dos anys abans. Aquest li envià un correu electrònic amb una única paraula: Croatoan.

Una narració ple d'enigmes i fets inexplicables, en una lectura trepidant que mescla thriller i ciència ficció. Prompte, inclús, podrem gaudir de la novel·la als cinemes, doncs ja han comprat els drets per convertir-la en pel·lícula.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...