dimecres, 9 de març del 2016

Art i Literatura: La vigilante del Louvre, de Lara Siscar



Amb aquesta portada tan suqgerent es presenta una novetat literària publicada en octubre de 2015, el qual en aquesta ocasió feliçment uneix art i literatura des del punt de vista femení. 

Diana és vigilant al museu del Louvre i cada dia es passeja per les seues sales, no immune a la bellesa que alli es troba, mentre li parla a les obres de la seua vida quotidiana.

Un dia s'inaugura una exposició temporal sobre el pintor francés Courbet que desperta els sentits de Diana per la seua obra. Però no serà l'única. Claudette i Isabelle són dos joves lligades al mateix quadre, El origen del mundo, una obra d'art molt realista i que no deixa ningú indiferent. De fet, la seua història està lligada a l'escàndol i la polèmica fins que en 1995 va ser adquirit pel Museu d'Orsay, on s'exposa permanentment.

La narració està contada a tres veus, la de les tres dones i les seues vides, totes amb el propòsit de canviar-les d'alguna manera, eixir d'una existència que no les ompli. L'arribada del quadre serà el detonant perquè prenguen la decisió d'aconseguir allò que volen, malgrat les dificultats.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...