dimecres, 3 de febrer del 2016

Enxarxats: La tienda de palabras olvidadas


El castellà és una de les llengües més parlades al món, ara la segona després del xinés, i d'una gran riquesa que es tradueix en les aproximadament 94.000 paraules que s'identifiquen. Però com sol passar, depenent de diferents factors, segons estudis de la Real Academia Española (RAE), al nostre dia a dia només n'utilitzem al voltant de dos mil. Amb el pas del temps paraules que abans utilitzaven en la conversa han anat desapareixent, la forma en què parlem canvia o s'ha simplificat.

D'aquesta realitat ha sorgit un nou projecte a Internet, La tienda de las palabras olvidadas, el qual tracta que aquestes paraules no s'obliden, donar-les un protagonisme a partir de la seua difusió a les xarxes socials.
La mecànica és fàcil, només cal triar entre les categories o temàtiques la paraula que més ens agrade, la qual va associada a una imatge, i penjar-la a Facebook o Twitter. Inclús podem sorprendre a algú enviant-li una paraula regalada.
Al portal trobareu un ampli catàleg per a tots els gustos i a més us dóna l'opció de "rescatar" paraules que no estiguen perquè siguen incorporades proposant-les vosaltres. 

Una campanya molt original que permet recuperar paraules ja en desús i que us invitem a descobrir. 


#Entelequia: cosa irreal/ Cosa, persona o situación perfecta e ideal que solo existe en la imaginación


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...