dimecres, 21 d’octubre del 2015

Enxarxats: Musyc, app musical per a xiquets i joves




Musyc és una aplicació mòbil per a Iphone i Ipad amb la qual podem crear la nostra pròpia música. Adreçada al públic infantil i juvenil, i amb un format senzill i innovador, permet anar combinant objectes amb sons musicals perquè els xiquets vagen muntant melodies. L'app compta amb un variat conjunt d'instruments, molts efectes, un mesclador i es pot gravar i modificar el resultat, la qual cosa permet compondre multitud de melodies amb només un dit, com podeu comprar en el video que l'empresa que el desenvolupa ha penjat a Internet.
Una forma divertida per jugar a casa o que té múltiples aplicacions com a material a classe per a primària i secundària, amb la qual els profes faran més divertit l'aprenentatge en la classe de música.
Musyc és un joc i al mateix temps una eina per qualsevol, grans i menuts, per experimentar i passar una estona divertida o aprofitar per a un resultat més professional si ja tenim coneixements.
La app podeu descarregar-la gratis a Itunes i només pagareu si voleu afegir algun dels paquets opcionals - com per exemple més kits de sons - o pagar la app completa per només 3,99 euros, un preu que trobem molt assequible tenint en compte les possibilitats que dóna l'aplicació.

Està molt bé valorada pels usuaris i Apple la inclou entre les seues recomanacions per la seua qualitat. Si podeu, no deixeu de provar-la i comentar-nos què us ha paregut.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...