dimecres, 4 de juny del 2014

El grito de la tierra, tercer llibre de la trilogia de Sarah Lark



Sarah Lark. El grito de la tierra. Ed. B

Aquest títol és el tercer i últim de la trilogia iniciada amb El País de la Nube Blanca, del gènere anomenat landscape o d'evasió. En aquests llibres llegim sobre els membres d'una mateixa família durant varies generacions i en un país exòtic.

Com als dos llibres anteriors ens situem a Caterbury, a Nova Zelanda l'any 1907 on la jove Gloria Martyn viu amb la seua àvia Gwyneira, una de les protagonistes del primer llibre. Alli viu a l'aire lliure, ajudant a la seua àvia a cuidar de la hisenda familiar. Fins que acompleix el quinze anys i en companyia de la seua cosina Lilian viatja a un internat anglés per completar la seua educació. Allí romandran juntes, una experiència que viuran de manera diferent. Per a Gloria, més tímida, serà una dura prova, mentre Lilia, més extrovertida, s'adapta perfectament a la vida del col·legi. Quan esclata la Primera Guerra Mundial ambdues separaran els seus camins, vivint la part més dura dels aconteciments històrics que ja coneixem, la qual cosa afectarà molt a Gloria.

Una lectura senzilla, entretinguda, perfecta per evadir-se i que ens farà recòrrer el món i conèixer el destí que espera a les últimes descendents d'aquesta família.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...