dimecres, 26 de febrer del 2014

Enxarxats: www.elresumen.com



A gooood book, by Gustav Dejer
 
No es difícil esbrinar el contingut de la web que us recomanem aquest setmana. El resumen reuneix arguments de llibres, els títols dels quals trobareu agrupats en un llistat general, o que podeu buscar per autor, títol i matèria. O podeu anar directament a la consulta dels llibre més venuts durant l'any, no només el 2014 sinó altres anteriors fins el 2005.
No proporciona una sinopsis, es una mica més extens, ni tampoc, com s'avisa a la web, vol ser un sustitutiu de la lectura del llibre. Com ben bé es defineix, el seu propòsit es facilitar la tria de possibles lectures.
Una iniciativa interessant que es complementa amb informació sobre autors i l'enllaç amb la llibreria proposada segons el país, per si volem comprar el llibre. Si triem Espanya, ens dirigeix a Casa del Libro.
Encara que el catàleg no és massa extens, hi ha prou títols i molts clàssics. Suposem que el nombre anirà pujant en un futur. En tot cas, és una bona idea aquesta que han tingut, senzilla però molt útil i curiosa per als lectors.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...