dimecres, 6 de febrer del 2013

Enxarxats: Aprendre Textos



Aprendre Textos és una web orientada a la formació dels mestres d'Educació Infantil i Primària en l'ensenyament del llenguatge oral i escrit a les aules. Es tracta d'un projecte que es desenvolupa a Catalunya, amb la col·laboració de la Universitat de Catalunya i la mateixa Generalitat, a través del departament d'Ensenyament.
 
En diferents apartats es troben els recursos i exemples per possar en pràctica els coneixements que arreplega la web, plena de consells i bones idees.

Destaquem l'apartat de Treball a l'aula, amb experiències didàctiques reals dels col·les que participen. Igual d'important que la pestanya dedicada a la Familia, doncs com bé llegim, aquesta és fonamental per al desenvolupament del xiquet en l'àrea del llenguatge i l'escriptura. A més, és esencial la seua col·laboració i recolzament a l'escola. I per això, proposen una sèrie de jocs per a compartir amb les xiquetes i xiquets a casa.
 
En resum, Aprendre Textos és una eina molt útil i recomanable per afavorir el procés d'aprenentatge dels escolars i la millora de l'ensenyament dels mestres.
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...