dilluns, 18 de juny del 2012

Enxarxats: www.salescalderstisner.cat


En l'àmbit cultural, Catalunya dedica aquest any 2012 a tres grans de l'escriptura catalana com són Joan Sales, Pere Calders i Avel·lí Artís.
La web dedicada que la Generalitat de Catalunya hi té a Internet sobre els tres autors, arreplega activitats, actes i propostes, adreçades al gran públic però també als especialistes, per tal de commemorar el centenari del seu naixement i possar de manifest la seua importància literària per a les lletres catalanes.
Tot començant, podem llegir la biografia de cadascún d'ells, la trajectòria literaria i recordar les obres escrites. Podem fer un viatge al passat recorrent la fototeca o compartir els nostres comentaris a les xarxes socials (Facebook i Twitter), sempre omnipresents. I, per supost, participar en les activitats programades a l'agenda. De totes elles, es fa un seguiment més exhaustiu a través de les entrades del blog.
Destaquem, a més, l'apartat Espais (al menú de dalt de tot) que ens descobreix rutes literàries referents als tres. I dins també l'apartat Llegim, on diferents personatges coneguts a Catalunya ens lligen fragments de les obres dels escriptors, recordant així, la seua obra.

Una bona iniciativa de la Generalitat, que volem recolzar des del nostre xicotet racó a les ones.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...