divendres, 20 de gener del 2012

En el país de la nube blanca

Sarha Lark. En el país de la nube blanca. Ed. B

Tenim açí un best-seller ambientat a Nueva Zelanda del segle XIX. Un destí exòtic on aniràn a viure per diverses circumstàncies dues dones totalment diferents, tant en personalitats com nivell social, però que les coincidències de la  seua vida a l'illa farà que façen amistat íntima.
Gwyneira, la jove filla d'un lord irlandés que es dedica a la cria d'ovelles, i Helen Davenport, la filla major d'un pastor d'esglèsia i mestra. Les dues es coneixen al vaixell que les porta des de Londres a la colonia anglesa per unir-se en dos matrimonis concertats.
No eixiràn les coses com elles es pensen, i cap dels dos homes ompliràn les seues perspectives. Al nou país les dues dones hauràn d'aprendre a adaptar-se, coneixerem nous personatges i històries personals que aniràn entremesclant-se amb les de les nostres protagonistes. El llibre ens permet conèixer els inicis d'aquest fascinant país, la seua història i als seus habitants, els aborígens. Tot ambientat en els paisatges d'una terra encara per explorar, descrits per l'autora, la qual els conèix de primera mà doncs va ser guia turística en aquest país.
Una novel·la on les històries d'amor de tot tipus són el fil conductor de la lectura, però també històries familiars, enemistats, odis i pasions al voltant dels protagonistes. 
Aquest és el primer llibre d'una trilogia escrita per Sarah Lark, el pseudònim d'una autora alemanya, la qual ha debutat al panorama narratiu amb aquest llibre. Sense dubte, una lectura per disfrutar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...