dimecres, 23 de març del 2011

Entre las cenizas, de Simon Beckett

Simon Beckett. Entre las cenizas. Ed. Círculo de lectores

Segon llibre de Simon Becket, de nou protagonitzat pel metge forense David Hunter, després de La química de la muerte.
Aquest títol és tant adictiu com el primer i reprén la vida del forense que ara es troba amb problemes de parella degut a la distància a la que l'obliga el seu treball. Després de resoldre altre cas, la policia d'una illa de les Hèbrides, a Escòcia, necessita de la seua ajuda. En una casa abandonada de la xicoteta població de Runa ha aparegut el cadàver calcinat d'una persona. La combustió s'ha produït en estranyes circumstàncies i això intriga al dr. Hunter, qui ajudat per un polícia retirat, descobridor del cos, una periodista nascuda al poble que fa també les seues indagacions i la policia, tractarà d'averiguar qui és el culpable. Una tarea gens fàcil en un lloc com aquest, xicotet, on tothom es coneix, tothom és sospitós i no és fàcil que s'obriguen a algú vingut de fóra.
Tot es complicarà quan es produisquen noves morts, les quals, a la fi, el conduiràn a la resol·lució del cas, no sense possar en perill la seua pròpia vida.
L'argument de la novel·la permet que el lector vaja fent-se les seues teoríes sobre el culpable però sense arribar a estar segur d'encertar i anar al mateix pas que el protagonista. Això li dóna emoció, a la qual s'afegeix alguna que altra sorpresa al final del llibre. Una lectura que no acaba açí, amb un final obert haurem d'esperar al següent llibre per saber que passarà.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...