dimecres, 13 de gener del 2010

La última respuesta, de Alex Rovira i Francesc Miralles

Alex Rovira, Francesc Miralles. La última respuesta. Ed. Plaza y Janés

Per casualitat Javier, guionista de ràdio, participa en un debat sobre Eintein i el seu treball científic. Això li valdrà una invitació a una reunió secreta amb tres persones més, rel·lacionades amb la figura d'Eintein, en casa d'un vell professor japonés molt interessat en el científic. Viu en una casa que va pertànyer al científic i no apareix catalogada en les biografíes oficials, i a més escriu la biografia definitiva d'Eintein.
Açí comença una intrigant trama sobre els secrets que envolten la vida personal i professional d'Albert Eintein. L'assassinat del professor japonés possarà a Javier en una situació del·licada i junt a Sarah, experta en cultura alemanya i present en la reunió secreta, comença un viatge per tot el món seguint els passos de la vida del científic per aclarir els interrogants sobre els descobriments que no van vore la llum, entre ells una teoria sobre una força molt poderosa. Es clar, la búsqueda no estarà exenta de perills.
Ens hem trobat una novel·la molt bé escrita, una lectura àgil que de seguida enganxa al lector, amb un llenguatge senzill i clar, i una trama ben construida. Una lectura molt aconsellable, que a més va ser la guanyadora del 8é Premi de Novel·la Ciutat de Torrevieja.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...