dimecres, 25 de gener de 2012

Enxarxats: Boolino

Donem la benvinguda a un nou blog dedicat al foment de la literatura infantil i juvenil: Boolino. Està adreçat tant a lectors com a interessats en aquest gènere. Creat per dos professionals rel·lacionats amb la literatura infantil i juvenil, per damunt de tot són pares i el seu objectiu principal és el foment lector. Si navegeu per la web trobareu recomanacions temàtiques o per edat, entrevistes a autors i il·lustradors, activitats i tallers, tècniques de foment de la lectura, bibliografíes i novetats editorials, per citar alguns dels seus continguts.
Ténen compte en Twitter i Facebook, per això podem fer-nos seguidors per estar al corrents de totes les novetats al blog, poder recomanar llibres també nosaltres o fer-los una consulta. I si encara en volem més, visiteu el seu propi canal al Youtube, han pensat en tot!
Però la seua presència en les xarxes sociales i el blog és només el començament d'aquest projecte. A partir de febrer possaràn en marxa una xarxa social adreçada als pares, més especialitzada.
En conjunt, una magnífica iniciativa que des de la Biblioteca de Cocentaina anirem seguint i un lloc que us recomanem que visiteu ja.

1 comentari:

Boolino literatura infantil ha dit...

Hola, hem pogut llegir la vostra fantàstica nota en la que ens recomaneu als vostres lectors. Tot l'equip de boolino us dóna les gràcies de tot cor i us convida a participar amb comentaris, recomanacions o el que penseu que pot interessar a tots els nostres lectors a partir de la vostra experiència. boolino es nodreix per la feina que fa l'equip però també, en gran part, per l'aportació en forma de preguntes, comentaris o enllaços que els nostres lectors ens fan.
Si us plau, us convidem a participar i a enriquir l'univers dels petits lectors.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...