dimecres, 10 de juny del 2015

El amante japonés, d'Isabel Allende

Isabel Allende. El amante japonés. Ed. Plaza y Janés

Isabel Allende torna amb el seu últim llibre al tipus de històries que la van convertir en una autora best-seller. Després de la seua incursió en el gènere d'intriga amb El juego de Ripper, Allende escriu sobre la història d'amor entre la jove Alma Velasco i el jardiner de la casa familiar, el jove d'origen japonés Ichimei. 

Part del llibre està contat en forma de records per la mateixa Alma quan ja és una dona major, des de la residència a la ciutat de San Francisco (Estats Units) on viu. L'acompanya el seu  nét qui està documentant-se per escriure un llibre sobre la familia, rememora la passional i intensa relació amorosa que va mantenir amb Ichimei.  L'ajudarà en aquesta tasca una jove, Irina Bazili, contractada per Alma com a secretaria. Així, temps actual i passat van alternant-se mentre ens descobreix les històries amoroses de diferents personatges en diferents temps, tenint com a eix central la figura de Alma. 
Un llibre amb un gran atractiu per als que ens agrada l'escriptora xilena, de la qual, com a mínim gaudirem de la seua excel·lent escriptura.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...