dimecres, 27 de maig de 2009

Saud, el leopardo, de Vázquez Figueroa

Alberto Vázquez Figueroa. Saud, el leopardo. Ediciones B

"Y junto a la bandera, a la cabeza de un puñado de orgullosos jinetes de rostro decidido que no parecían sentir ni calor ni cansancio, se distinguía, destacando sobre todas, la imponente figura de un hombre de dos metros de estatura, delgado, ágil, musculoso y fuerte, de nariz recta, profundos ojos negros e imperativos ademanes, Abdul-Aziz Ibn Saud, primogénito de la casa de Saud, descendiente directo de una hija del santo Wahab, y nieto del glorioso rey del Nedjed, Saud el Grande".

És Saud el Leopardo, protagonista de l'última novel·la d'aventures de Alberto Vázquez-Figueroa, el primer rei d'Arabia que lluità per recuperar el seu regne ocupat pels otomans, un heroicitat que va fer amb només trenta homes. Per disfrutar d'una lectura del desert, amb els seus aromes i descripcions i convertir-se en uno més de la tribu nòmada del rei leopard.
A banda de ser un escriptor llegit per milers de lectors i del seu bon fer en quan a la novel·la d'aventures, ha guanyat més protagonisme amb aquesta novel·la doncs al mateix temps que podem comprar-la en llibreries, podem descarregar-la de forma gratuïta d'Internet, a la web de Bubok. Segons l'opinió de l'autor, així guanya lectors que tal volta no es comprarien el llibre però d'aquesta forma sí el lligen. Què penseu vosaltres?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...