dimecres, 14 de juny del 2017

Enxarxats: aplicacions per practicar idiomes

L'estiu i les vacances estan ja a prop, temps lliure que podem aprofitar per a millorar i practicar idiomes. En qualsevol moment tenim al nostre abast una sèrie d'aplicacions mòbils i gratuïtes per fer-ho:


DUOLINGO (Android, IOS, Windows phone): aprendre idiomes com un joc, aquesta és la seua filosofia. A mesura que avances vas pujant de nivell i guanyant vides, les quals vas perdent si respons de forma incorrecta a les preguntes. Pots aprendre anglés, francés, alemany, italià, portugués, guaraní, esperanto i català. Gratis.








 
BABBEL (Android, IOS): amb aquesta aprens xicotetes lliçons de quinze minuts, de gramàtica, vocabulari, conversa, des d'un punt de vista pràctic, d'allò que anem a necesitar en el dia a dia. Podem triar entre un ampli ventall d'idiomes, entre ells anglés, francés, italià, portugués, rus, danés, holandés... Gratis.






BUSUU (Android, IOS): aquesta app promet aprendre un idioma només dedicant-li deu minuts al dia. Té dues versions segons siga gratis o premium (pagant). La primera opció és molt senzilla mentre la segona és molt més completa, està estructurada en lliçons, té més recursos i tens la possibilitat de practicar la conversa amb natius. Inclou idiomes de tots els continents, també japonés, xinés i àrab.









WLINGUA (Android, IOS, Windows, Mac): en forma de lliçons anirem aprenent anglés des del nivell més fàcil, A1, fins el B2, fent exercicis escrits i orals. Gratis.












WIBBU english (Android, IOS, Windows, Mac): una aplicació orientada principalment als hispanoparlants, doncs està centrada en els errors que més cometem. Es pot entrenar l'oïda i la parla de l'idioma, amb un apartat de jocs per aprendre de forma divertida. Gratis.


 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...