dimecres, 12 d’abril de 2017

Gran detectius de la literatura: Vicente Parra




Xavier Gutiérrez és cuiner i treballa al Restaurant Arzak de Sant Sebastià, al País Basc. Ha escrit sobretot llibres de cuina i ara s'atreveix amb una tetralogia del gènere d'intriga. Fins ara ha publicat El aroma del crimen y El bouquet del miedo

El detectiu protagonista de les novel·les es diu Vicente Parra, ertzaina a Sant Sebastià, un home tranquil que gaudeix de la vida i el bon menjar, mentre investiga els casos que l'encarreguen.  

En El aroma del crimen haurà d'investigar dos morts alhora, el d'una important dissenyadora de moda que ha aparegut morta en la seua casa, i el d'un conserge de la universitat, el qual pareix ha mort enverinat. Tots dos casos estaran molt relacionats amb el món de la cuina.
També tindrà relació amb la gastronomia el segon títol, on Parra investigarà la mort d'una important enòloga i la desaparició de la seua parella, un càmera d'un conegut programa de televisió sobre cuina.

Lectura adereçada amb olors i sabors, mentre acompanyem l'investigador pels diferents escenaris.  

 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...