dimecres, 28 de desembre del 2016

Recomanacions Nadal 2016: llibres per a adults (III)


Kazuo Ishiguro. El gigante enterrado. Ed. Anagrama

En una època després d'Artús i els seus cavallers, l'Anglaterra de l'Edat Mitjana està habitada per humans i èssers de llegenda. En aquest ambient una parella decideix anar a buscar el seu fill, qui va marxar de casa sense que recorden perquè a causa d'un fenòmen conegut com "la boira". Un viatge en el qual es trobaran diferents personatges, que els acompanyaran i sumaran les seues històries a aquesta lectura del gènere fantàstic.



 
Guillermo Arriaga. El salvaje. Ed. Alfaguara


Juan Guillermo és un jove de disset anys que ha quedat orfe després de perdre els seus pares i la seua àvia, a causa de l'assassinat del seu germà gran tres anys enrere per un grup de fanàtics religiosos. No serà una tasca fàcil, perquè el grup religiós està molt bé organitzat, però des d'aleshores la venjança es convertirà en la seua raó de vida.  De forma paralel·la es desenvolupa la història d'Amaruq, un home obsessionat també, però en perseguir un llop als boscos gelats del Yukón.




 
Noah Hawley. Antes de la caída. Ed. Reservoir Books

Durant el vol d'un jet privat on viatgen onze persones de l'alta societat dels Estats Units l'avió sofreix un contratemps i cau. Els únics supervivents són un pintor en hores baixes i un xiquet de quatre anys, hereu d'una família rica. Durant la investigació comencen a eixir proves que tal volta no va ser l'accident que pareix ser a primera vista. Va ser una conspiració? El pintor haurà de sobreviure a l'assetjo dels mitjans mentre l'uneix una relació especial amb el xiquet que va compartir la seua fortuna durant aquell viatge.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...