dimecres, 28 de desembre de 2016

Recomanacions Nadal 2016: llibres per a adults (IV)


Agustina Guerrero. Hi havia una vegada. La Volàtil. Ed. Rosa del Vents


Agustina Guerrero és una coneguda dibuixant de còmic gràcies al personatge de La Volàtil. En aquest nou llibre l'autora canvia de registre per a posar-se més seriosa, parlar d'ella mateixa, de la seua vida i com va sorgir la idea del personatge de còmic. Una lectura a voltes divertida, altres més trista, en format gràfic, amb la Volàtil com el seu àlter ego i companya inseparable.Rafel Nadal. La senyora Stendhal. Ed. Columna. 

Una novel·la que ens trasllada a la postguerra en Catalunya, contat per un xiquet. Després que la seua mare mor en un tiroteig Lluch es criarà amb la senyora Stendhal. Anys després, ja en l'actualitat, la troballa d'una postal antiga desencadena una sèrie d'esdeveniments que porten a Lluch de nou al passat i recordar la seua infantesa durant la guerra.Salvador vergés i Cubí. La veu de Viola. Ed. Viena

Una lectura de ficció basada en fets reals. Aniol és un xiquet amb problemes de parla que un dia descobreix el seu talent envers la música, la qual cosa decidirà el seu futur. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...