dimecres, 14 de desembre de 2016

Recomanacions Nadal 2016: llibres de poesia infantil per a xiquets d'Educació Primària


Mar Benegas / Ximo Abadía. Cómo el buen don Nicanor no fue rey ni emperador. Ed. Tres Tigres Tristes

Història d'una guerra entre dos pobles a causa d'una flor, narrat en forma rimada. Mentre els grans es barallen, pareix que alguna cosa estranya passa amb els xiquets. Una lectura a favor de la pau i la defensa dels xiquets dels llocs en conflicte. Al final del llibre inclou una adaptació teatral,  de Jesús Ge, per a representar l'obra.Cecilia Pisos / Diego Bianki. Nube con forma de nube. Ed. Factoría K de Libros


L'observació de les formes que prenen els núvols serveix d'inspiració pers als versos en aquest llibre. Les poesies sobre els fenòmens meteorològics es combina amb composicions de temàtica variada com els sentiments. Lectura poètica que, a més, es complementa amb les evocadores il·lustracions de l'artista argentí Diego Bianki.
Sebastien Perez / Benjamin Lacombe. Destinos Perrunos. Ed. Edelvives

Aquest llibre recull 15 històries sobre gossos i els seus amos, persones i mascotes que tenen en comú compartir destins peculiars, increïbles i extraordinaris. A l'original text en forma rimada, se suma l'atractiu del treball il·lustratiu del conegut il·lustrador francès Benjamin Lacombe.

Podeu trobar molts més llibres de poesia infantil punxant ací.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...