dimecres, 14 de desembre del 2016

Recomanacions Nadal 2016: llibres de 6 a 8 anys

 Lisa Mantchev / Taeeun Yoo. Prohibida l'entrada als elefants. Ed. Blume


Tindre un elefant de mascota pot representar un gran problema a l'hora de relacionar-se. Encara que siga la millor i més educada de les mascotes. Però si et tanquen les portes d'un club per evitar el teu amic, millor crear-ne un de nou on tot el món en benvingut, incloses les mascotes més estranyes. 



Ingrid Chabbert / Guridi. L'enorme i malvat ferotge. Ed. Brúixola

Encara que ho parega, aquest no és el conte clàssic que coneixem. Llegirem sobre  un llop tímid i poruc i una Caputxeta valenta i atrevida, la qual no dubta en fer-se amiga del llop a qui ningú s'apropa. Un àlbum il·lustrat que agradarà grans i xicotets.




Antonis Papatheodoulo / Iris Samartzi. L'última carta. Ed. Kalandraka

Ha passat el temps i el senyor Costas es jubila com a carter en una illa. L'acompanyarem durant l'últim dia de repartiment, recordant amb ell allò que ha significat la seua faena per als habitants de l'illa i la importància que abans tenia el correu postal per a comunicar-se Aquests li ho agrairan amb una sorpresa per al seu estimat carter. 

Aquest és l'últim guanyador del Premi Internacional de Compostela per a àlbums il·lustrats que convoca tots els anys l'editorial Kalandraka. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...