dimecres, 7 de desembre del 2016

Recomanacions Nadal 2016: llibres de 2 a 6 anys (V)


Antonio Rubio / Federico Fernández. Aurelio. Ed. Kalandraka

El múrcielago Aurelio juga amb les vocals per rimar i jugar, construint senzilles frases poètiques: "Tiene el murciélago Aurelio una manía ejemplar, roba las cinco vocales por donde quiera que va". La combinació de dues o tres vocals dóna peu a diverses paraules que les contenen, ajudant en la iniciació a la lectura dels xiquets.



Agnès Aran / Anna Aran / Judit Canela. La petita orquesta / La pequeña orquesta. Ed. Cruïlla

Un recull de cançons populars per a apropar els xiquets al món de la música. La lletra de cadascuna de les cançons ve acompanyada d'il·lustracions sobre el que es canta i instruccions per fabricar els instruments que apareixen. I allò millor, el llibre duu un enllaç on descarregar-se les cançons i escoltar-les tantes voltes com vulgueu.


Montse Ginesta / Edgardo Carosía. AbCIRCdari. Ed. Publicacions Abadia de Montserrat

Un abecedari de tots els personatges del circ. Breus i divertits poemes de l'acròbata, l'equilibrista, el pallasso... Tots il·lustrats i recreant el món del circ.



Pilar López Ávila / Mª Luisa Torcida. Canta y juega con las vocales divertidas. Ed. Bruño

Recull de 10 contes senzills protagonitzats per les vocals, amb lletra majúscula per a primers lectors. Cadascuna de les històries s'acompanya d'una cançó que podeu escoltar en el CD que acompanya el llibre i jugar amb els ninotets per a muntar les vocals i jugar al mateix temps amb elles.



Alain Crozon. Adivinanzas de Navidad / Endevinalles de Nadal. Ed. SM / Cruïlla

Diversió assegurada amb el joc de les endevinalles de temàtica nadalenca que recull aquest xicotet llibre. Una pista en forma de frase rimada que amaga la solució baix la corresponent solapa. Un llibre adreçat tant per als xicotets com per als més majors que ja comencen a llegir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...