dimecres, 7 de desembre del 2016

Recomanacions Nadal 2016: llibres de 2 a 6 anys (I)


Jan foster. El tigre viatger i les formes. Ed. Cruïlla

Al tigre li agrada molt viatjar i fa servir vehicles de diferents formes, perquè el xicotet lector les identifique.un simpàtic llibre per anar descobrint les formes amb companyia del tigret.



Cristiana Valentini. Mossegadetes / Mordisquitos. Ed. Tramuntana

En Pepet està a punt d'adormir-se, quan de reüll veu un ratolí a prop del seu llit que li diu: I si et faig una mossegadeta al peu? Però el xiquet haurà de ser espavilat perquè el ratolí no faça de les seues. Una lectura per superar les pors a la nit.





Vincent Mathy. ¿Quién se esconde debajo de la mariquita? / Qui s'amaga sota la marieta? Ed. Juventud

Quin animal s'amaga darrere de cada pestanya? El xicotet lector trobarà una pista per endevinar-ho en cada una de les fulles d'aquest llibre-joc sobre els animals del jardí. Un llibre de cartró per a menuts, el qual forma part de la col·lecció Qui s'amaga...? juntament amb tres títols més.





Layn Marlow. Date prisa... ve despacio. Ed. Jaguar

La llebre corre molt de pressa, mentre la tortuga manté un ritme lent, però segur. Però sembla que ara el conill vol també aturar-se per poder escoltar els contes de la tortuga. Un conte que parla de les dues personalitats, com unes coses demanen prendre's més temps, com el plaer de la lectura. Tot el conte està ambientat en un bonic escenari campestre. 





Florence Ducatteau / Chantal Peten. La discusión. Ed. Flamboyant


Osito i Leontina són amics però moltes voltes discuteixen perquè un no està d'acord amb l'altre o volen jugar a coses diferents. Però una situació de perill farà que els amiguets deixen de barallar-se i facen les paus. Malgrat les discussions, la seua amistat està per damunt de tot.





Me encanta la Navidad. Libros pizarra. Ed. Usborne

Un llibre de pàgines plastificades, de tema nadalenc, on poder escriure i dibuixar amb el retolador que duu incorporat. El xiquet podrà decorar l'arbre de Nadal, jugar a buscar les diferències, dibuixar, fer laberints... I després... esborrar amb un drap i començar de nou.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...