dimecres, 14 de desembre del 2016

Recomanacions Nadal 2016: llibres de 10 a 12 anys


Beatriz Martín Vidal. Enigmas. Ed. Thule

Un preciós àlbum il·lustrat que captivarà la mirada de grans i xicotets. Cadascun dels personatges dels contes clàssics que omplin les pàgines anirà acompanyat d'una reflexió sobre la història: Què va somiar la Blancaneu durant cent anys? Per què tornaren Hansel i Gretel amb els seus pares i no es quedaren a la caseta de xocolata? Perdonaren les germanes de la Sireneta al príncep?




Gustavo Adolfo Bécquer / David Rubin. El monte de las ánimas. Ed. SM

El monte de las ánimas és còmic i està basat en un relat del poeta Gustavo Adolfo Bécquer publicada el 1861. La llegenda conta allò que li passà a un jove durant la nit de difunts, durant la festivitat de Tots Sants. La lectura ens submergeix en un ambient gòtic i fantasmagòric a través de la ploma de David Rubin.




Carlo Collodi / Pep Montserrat. Las aventuras de Pinocho. Historia de un muñeco. Ed. Combel

Nova versió il·lustrada del conte de Pinotxo, juntament amb Gepeto, el grill i la resta de personatges que coneixem. Destaquem una cuidada edició i una nova traducció actual, la qual recupera la història original, no la de Disney. Un clàssic de la literatura universal que val la pena per a regalar i regalar-se.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...